Προϊόντα St. Dalfour - Τσάι

Βιολογικό Τσάϊ St. Dalfour

Είναι ιατρικώς αποδεδειγμένα τα πολλά σημαντικά οφέλη που έχει το τσάι για την υγεία μας. Η St. Dalfour πιστή στη φιλοσοφία της, σας προσφέρει αυτό το αγνό, εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας Βιολογικό Τσάι St. Dalfour σε 4 υπέροχες γεύσεις, για να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας!

Βιολογικές μαρμελάδες St. Dalfour

Βιολογικό Τσάϊ St. Dalfour

Το βιολογικό τσάι St. Dalfour καλλιεργείται στους εξαιρετικά παρθένους κήπους τσαγιού, στα υψίπεδα των Ιμαλαΐων και της Κεϋλάνης. Είναι περιοχές ιδανικές για την παραγωγή τσαγιού, προσεκτικά επιλεγμένες από ειδικούς στο τσάι και δεσμευμένες αποκλειστικά για την St. Dalfour. 

Μόνο αυτοί οι κήποι τσαγιού χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του βιολογικού τσαγιού St. Dalfour. Εκεί, αφοσιωμένοι αγρότες καλλιεργούν τα φύλλα τσαγιού με πολλή φροντίδα και αγάπη, χρησιμοποιώντας φυσική οργανική βιομάζα. Η πρώτη ύλη δεν υφίσταται διεργασία πλύσης, διατηρώντας έτσι όλη τη γεύση και την θρεπτική της αξία. Δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, ούτε χημικά.

Η βιολογική παραγωγή ελέγχεται σχολαστικά, ακολουθώντας τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι πιστοποιημένη από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης. Η St. Dalfour πιστή στη φιλοσοφία της, σας προσφέρει αυτό το αγνό κλασικό, εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας τσάι, σε 4 υπέροχες γεύσεις.

Πράσινο τσάϊ
Βιολογικό τσάϊ St. Dalfour

Μαύρο τσάϊ Κεϋλάνης
Βιολογικό τσάϊ St. Dalfour

Φράουλα – Τραντάφυλλο
Βιολογικό τσάϊ St. Dalfour

Τζίντζερ & Μέλι
Βιολογικό τσάϊ St. Dalfour

Scroll Up