fbpx

Γρανίτες με St. Dalfour Κράνμπερυ και Μύρτιλο

ΥΛΙΚΑ

♦ 125 γρ. κρέμα γάλακτος
♦ 310 ml γάλα
♦ 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
♦ 2 κ.γ. μαρμελάδα St. Dalfour Κράνμπερυ και Μύρτιλο
♦ 40 γρ. ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Σε ένα μεσαίο μπολ, τοποθετούμε την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, το γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε 2 κ.γ. μαρμελάδα St. Dalfour Κράνμπερυ με Μύρτιλο και το μείγμα από την κρέμα γάλακτος σε κάθε μια από τις ειδικές θήκες για γρανίτες. Τοποθετούμε σε κάθε θήκη τα ειδικά ξυλάκια για παγωτά και αφήνουμε τις γρανίτες στην κατάψυξη για 4- 5 ώρες. Στη συνέχεια, ξεφορμάρουμε από τις θήκες και σερβίρουμε.  

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]