fbpx

Μοσχαρίσια σουβλάκια μαριναρισμένα με St. Dalfour Βερίκοκο

Εντυπωσιάστε τους αγαπημένους σας με αυτό το ιδιαίτερο πιάτο.

Μοσχαρίσια σουβλάκια μαριναρισμένα με μαρμελάδα St. Dalfour Βερίκοκο

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους
1Κόκκινες και κίτρινες πιπεριές

Για τη μαρινάδα:

 4 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
 2 κ.σ.  θρυμματισμένο σκόρδο
 1 βάζο St. Dalfour Bερίκοκο
 Αλάτι -πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Τοποθετούμε τους κύβους του κρέατος σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε τα υλικά για τη μαρινάδα και περιχύνουμε με το μείγμα το κρέας.
Κλείνουμε το μπολ με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 6-8 ώρες. Κόβουμε τις πιπεριές σε φέτες.

Περνάμε το κρέας και τις πιπεριές στα ξυλάκια για σουβλάκια. Προθερμαίνουμε τη σχάρα σε μέτρια φωτιά . Ψήνουμε τα σουβλάκια για περίπου 10-15 λεπτά.

Καλή σας απόλαυση! 

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print
Scroll Up