fbpx

Πάβλοβα με μαρμελάδα φράουλα St. Dalfour, μια ξεχωριστή απόλαυση!

Μια εύκολη και υπέροχη πάβλοβα με ολοζώντανη τη φυσική γεύση φράουλας και ελάχιστη προσθήκη ζάχαρης!

Πάβλοβα με μαρμελάδα φράουλα

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος
30 γρ. ζάχαρη άχνη
2 βάσεις ψημένη μαρέγκα
1 βάζο μαρμελάδα St. Dalfour Φράουλα 
10 φρέσκιες φράουλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Χτυπάμε στο  μίξερ σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος και τη  ζάχαρη άχνη. Απλώνουμε το μισό μείγμα σαντιγύ στην ψημένη μαρέγκα  και 2-3  κ.γλ.  St.Dalfour Φράουλα και ανακατεύουμε . Βάζουμε επάνω στη σαντιγύ 2-4 φράουλες κομμένες στη μέση.  Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία βάζοντας τη δεύτερη ψημένη μαρέγκα από πάνω,  την υπόλοιπη σαντιγύ , 5-6 κ.γλ.  St. Dalfour Φράουλα και γαρνίρουμε με τις φράουλες.

Δεν παίζει το video; Δείτε το εδώ.

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]