fbpx

Αρνάκι με κρούστα μπαχαρικών και St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι

Απολαύστε αυτή τη μοναδική συνταγή της Γαλλικής Γαστρονομίας.

ΥΛΙΚΑ

  12 αρνίσιες κοτολέτες
  2 κoυτ. γλυκού κόλιανδρο τριμμένο
  1 κουτ. γλυκού κανέλα τριμμένη
  1 κουτ. γλυκού αλάτι
  ½ κουτ. γλυκού πιπέρι
  1-1/2 κούπα χυμό ρόδι
  2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  6 κουτ. σούπας St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι

Μαρμελάδα Βατόμουρο και ρόδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180°C. Αρχικά ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα μπαχαρικά και το αλάτι. Μαρινάρουμε το κρέας με το μίγμα μπαχαρικών. Βάζουμε σε μέτρια φωτιά ένα τηγάνι, προσθέτουμε ελαιόλαδο και ροδοκοκκι-νίζουμε ελαφρώς το κρέας. Το μεταφέρουμε στη γάστρα, προσθέτουμε το σκόρδο και ψήνουμε το κρέας στο φούρνο για 20 λεπτά. Για τη σάλτσα, βάζουμε σε κατσαρολάκι το χυμό ρόδι και την St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά. Περιχύνουμε τις κοτολέτες αμέσως μόλις τις βγάλουμε από το φούρνο και σερβίρουμε.

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Email
Scroll Up