ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
– Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ºC.
– Στρώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
– Χτυπάτε τις νιφάδες βρώμης στο μπλέντερ μέχρι να μετατραπεί σε αλεύρι.
– Τοποθετείστε το αλεύρι βρώμης σε μπωλ και προσθέστε το baking powder, το μέλι και το φυστικοβούτυρο ανακατεύοντας μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη με κολλώδη υφή.
– Χωρίστε τη ζύμη σε 10 ίσα μπαλάκια και τοποθετήστε τα σε ένα δίσκο. Πιέστε ελαφρά για να γίνουν ελαφρώς πιο επίπεδα.
– Χρησιμοποιώντας το αντίχειρά ή ένα φελλό δημιουργήστε εσοχή στο κέντρο κάθε μπισκότου.
– Γεμίστε την εσοχή κάθε μπισκότου με St. Dalfour Βατόμουρο
– Ψήστε για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν οι άκρες των μπισκότων.
– Περιμένετε 5 λεπτά πριν τα μεταφέρετε σε σχάρα για να κρυώσουν
– Απολαύστε τα!
Ευγενική προσφορά της συνταγής από @_bycookie_ @stdalfournz
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…