ΥΛΙΚΑ
♦150 γρ. νιφάδες βρώμης
♦ 1 κ.γλ. baking powder
♦ 100 γρ. μέλι
♦ 70 γρ. φυστικοβούτυρο
♦ 2 με 3 κ.σ. St. Dalfour Βατόμουρο ή Φράουλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
– Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ºC.
– Σε ταψί στρώνετε λαδόκολλα.
– Χτυπάτε τις νιφάδες βρώμης στο μπλέντερ μέχρι να μετατραπεί σε σκόνη.
– Σε ένα μπολ τοποθετείστε τη σκόνη βρώμης και προσθέστε το baking powder, το μέλι και το φυστικοβούτυρο, ανακατεύοντας μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη με κολλώδη υφή.
– Χωρίστε τη ζύμη σε 10 ίσα μπαλάκια και τοποθετήστε τα σε ένα δίσκο. Πιέστε ελαφρά για να γίνουν ελαφρώς πιο επίπεδα.
– Χρησιμοποιώντας το αντίχειρά ή ένα φελλό δημιουργήστε εσοχή στο κέντρο κάθε μπισκότου.
– Γεμίστε την εσοχή κάθε μπισκότου με St. Dalfour Βατόμουρο
– Ψήστε για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν οι άκρες των μπισκότων.
– Περιμένετε 5 λεπτά πριν τα μεταφέρετε σε σχάρα για να κρυώσουν
– Καλή Απόλαυση!
Ευγενική προσφορά της συνταγής από @_bycookie_ @stdalfournz
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…