fbpx

Mπισκότα Βρώμης με Φυστικοβούτυρο και St. Dalfour Βατόμουρο

Τόσο νόστιμα που είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι δεν περιέχουν ζάχαρη!

credits: @stdalfournz @_bycookie_

ΥΛΙΚΑ

150 γρ. νιφάδες βρώμης
1 κ.γλ. baking powder
100 γρ. μέλι
70 γρ. φυστικοβούτυρο
2 με 3 κ.σ. St. Dalfour Βατόμουρο ή Φράουλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

– Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ºC.
– Στρώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
– Χτυπάτε τις νιφάδες βρώμης στο μπλέντερ μέχρι να μετατραπεί σε αλεύρι.
– Τοποθετείστε το αλεύρι βρώμης σε μπωλ και προσθέστε το baking powder, το μέλι και το φυστικοβούτυρο ανακατεύοντας μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη με κολλώδη υφή.
– Χωρίστε τη ζύμη σε 10 ίσα μπαλάκια και τοποθετήστε τα σε ένα δίσκο. Πιέστε ελαφρά για να γίνουν ελαφρώς πιο επίπεδα.
– Χρησιμοποιώντας το αντίχειρά ή ένα φελλό δημιουργήστε εσοχή στο κέντρο κάθε μπισκότου.
– Γεμίστε την εσοχή κάθε μπισκότου με St. Dalfour Βατόμουρο 
– Ψήστε για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν οι άκρες των μπισκότων.
– Περιμένετε 5 λεπτά πριν τα μεταφέρετε σε σχάρα για να κρυώσουν 
– Απολαύστε τα!

Ευγενική προσφορά της συνταγής από @_bycookie_ @stdalfournz

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print