Δημιουργήστε αυτή την εύκολη, γρήγορη και γευστική συνταγή Cheese cake με μαρμελάδα St. Dalfour της αρεσκείας σας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Χτυπάμε στο μίξερ το τριμμένο μπισκότο και το βούτυρο. Σε μια επιφάνεια ζαχαροπλαστικής απλώνουμε το μίγμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργηθεί η βάση του γλυκού. Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, τη βανίλια και το χυμό λεμονιού μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε για λίγο την κρέμα γάλακτος και την προσθέτουμε στο μίγμα. Στρώνουμε το μίγμα μας στη βάση μπισκότου με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες (ή όλο το βράδυ). Πριν σερβίρουμε το γλυκό, απλώνουμε όποια από τις 19 διαφορετικές γεύσεις μαρμελάδας St. Dalfour σας αρέσει. Καλή απόλαυση!
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…