fbpx

Ατομικά cheesecake με μαρμελάδα St. Dalfour Φρούτα του Πάθους

Μια γλυκιά συνταγή με ελάχιστη ζάχαρη και πολύ... πάθος!

ατομικά cheesecake τσηζκέικ με μαρμελάδα
Μαρμελάδα St. Dalfour Φρούτα του Πάθους, 100% από φρούτα. Χωρίς ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά

ΥΛΙΚΑ
για 6 μερίδες

Για τη βάση:
♦ 160 γρ. μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
♦ 60 γρ. βούτυρο αγελάδος μαλακό
♦ 1 κουταλιά της σούπας μέλι

Για την κρέμα:
600 γρ. τυρί κρέμα light
♦ 80 γρ. ζάχαρη άχνη
♦ 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

Για το γαρνίρισμα:
1 βάζο μαρμελάδας St. Dalfour Φρούτα του Πάθους
♦ φύλλα μέντας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και τα περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο και το μέλι. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και στρώνουμε ισόποσα σε κάθε ποτήρι. Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και το χυμό λεμονιού. Συνεχίζουμε να χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα. Προσθέτουμε στα ποτήρια την κρέμα, καλύπτουμε με τη μαρμελάδα και γαρνίρουμε με φύλλα μέντας. 

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]