Φτιάξτε και χαρίστε στους αγαπημένους σας τα πιο χριστουγεννιάτικα μπισκότα με μαρμελάδα St. Dalfour! Η φυσική φρουτένια τους γεύση θα τους ενθουσιάσει.
ΥΛΙΚΑ
♦ 450 γρ. αλεύρι
♦ 200 γρ. ζάχαρη
♦ 250 γρ. μαλακό ανάλατο βούτυρο
♦ 2 κρόκους αυγών
♦ 1 βανίλια
♦ λίγο αλάτι
♦ 100 γρ. St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι
♦ ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε μαζί το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και βανίλια και ένα-ένα τους κρόκους αυγών. Προσθέτουμε σταδιακά και το αλεύρι και ζυμώνουμε καλά. Τυλίγουμε τη ζύμη σε διαφανή μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 1800C. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 κομμάτια. Ανοίγουμε το φύλλο και το κόβουμε χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες φόρμες Kου Πατ. Τοποθετούμε τα κομμάτια της ζύμης στο ταψί, πάνω σε μια λαδόκολλα και ψήνουμε για 8-10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 1900C. Γεμίζουμε τα μπισκότα με τη μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη.
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…