fbpx

Flatbread με μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο

Flatbread με μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο
credits: @stdalfourusa @feastingonfruit

Αυτή η πεντανόστιμη συνταγή Flatbread με μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο, αποτελεί έναν απολαυστικό συνδυασμό φρουτώδους και αλμυρού στοιχείου!

Υλικά:

♦ Ψωμί (επίπεδο ψωμί) ή φέτες ψωμιού
♦ 2 κ.σ. γλάσο βαλσάμικου

♦ 115 γρ. τριμμένο κατσικίσιο τυρί

♦ 3/4 κούπα μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο
♦ 1 κούπα φρέσκα βατόμουρα
♦ 1 κ.σ. μέλι
♦ 60 γρ. ρόκα
♦ Αλάτι και πιπέρι

 

     ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  2. Περιχύνουμε το ψωμί με λίγο ελαιόλαδο και το τοποθετούμε στη σχάρα του φούρνου για 3-4 λεπτά.
  3. Το αφαιρούμε από τον φούρνο και το τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
  4. Περιχύνουμε με το γλάσο βαλσάμικου.
  5. Θρυμματίζουμε ομοιόμορφα το κατσικίσιο τυρί πάνω από το ψωμί.
  6. Τοποθετούμε μικρές κουταλιές από τη μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο και κατανέμουμε τα φρέσκα βατόμουρα ανάμεσά τους.
  7. Το επιστρέφουμε στο φούρνο για 5 λεπτά.
  8. Σπάμε ελαφρώς τα βατόμουρα με ένα πιρούνι.
  9. Ρίχνουμε μια πρέζα αλάτι και μαύρο πιπέρι, προσθέτουμε τη φρέσκια ρόκα και περιχύνουμε με μέλι.
  10. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε το πιο ξεχωριστό flatbread με μαρμελάδα!

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print