fbpx

Γεμιστά Μπισκότα με μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι

@stdalfourusa

Βουτήξτε σε έναν κόσμο γεύσης με τα παιχνιδιάρικα γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι! Φρουτένια, γλυκά και απίστευτα λαχταριστά – το ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας!

Υλικά:

♦ 1/2 φλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
♦ 1/2 φλ. ζάχαρη

♦ 2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

♦ 1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
♦ 3/4 φλ. αλεύρι αμυγδάλου
♦ Ξύσμα από ένα λεμόνι

♦ ¼ κ. γλ. αλάτι

♦ 1 βάζο μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι
♦ Προαιρετικά: ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

     ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Μέσα σε ένα μπολ χτυπήστε το βούτυρο με το μίξερ χειρός μέχρι να γίνει αφράτο (περίπου δύο λεπτά).
  2. Στη συνέχεια προσθέστε τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας, το ξύσμα λεμονιού και χτυπήστε ξανά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Πάνω στο μπολ τοποθετήστε ένα σουρωτήρι για να κοσκινίσετε το αλεύρι και το αλάτι. Χτυπήστε σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί μια τριφτή ζύμη.
  4. Κατόπιν ζυμώστε απαλά τη ζύμη, σχηματίστε μια μπάλαμ βάλτε την ανάμεσα σε δύο φύλλα λαδόκολλας και με έναν πλάστη, ανοίξτε τη ζύμη σε πάχος περίπου 6 χιλιοστών. 
  5. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Κόψτε τη ζύμη με κουπ πατ για γεμιστά μπισκότα – το μισό πρέπει να είναι ολόκληρα μπισκότα και το άλλο μισό με τρύπα στο κέντρο και μεταφέρετε προσεκτικά τα μπισκότα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
  6. Στη συνέχεια ψήστε για 9-10 λεπτά, μέχρι τα μπισκότα να ροδίσουν ελαφρώς στις άκρες.
  7. Αφού τα αφήσετε να κρυώσουν για 10 λεπτά στο ταψί, μεταφέρετέ τα σε σχάρα να κρυώσουν εντελώς.
  8. Αναποδογυρίστε τα ολόκληρα μπισκότα, απλώστε από ένα κ. γλ. μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι στο κέντρο κάθε μπισκότου και σκεπάστε από πάνω με τα τρυπητά μπισκότα.
  9. Προαιρετικά,πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη και …καλή σας απόλαυση!

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print