Γεμιστά μπισκότα βρώμης με μαρμελάδα St. Dalfour Βερίκοκο που θυμίζουν καλοκαίρι σε κάθε μπουκιά! Τραγανά απ’ έξω, μαλακά και γεμάτα γεύση από μέσα, με φυσική γλυκύτητα από τη μαρμελάδα St. Dalfour Βερίκοκο και ανάλαφρη κρέμα. Μια δροσερή, εύκολη συνταγή για σνακ ή επιδόρπιο χωρίς προσθήκη ζάχαρης!
Υλικά:
Για τα μπισκότα:
♦ 1¾ φλ. (160g) νιφάδες βρώμης
♦ ¾ φλ. (110g) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
♦ 3 κ.σ. μέλι
♦ ½ φλ. (40g) αποξηραμένη καρύδα
♦ ½ φλ. (50g) καβουρδισμένα αμύγδαλα, ψιλοκομμένα
♦ Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
♦ ¼ φλ. (50ml) σιρόπι αγαύης
♦ 125g ανάλατο βούτυρο
♦ 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
Για τη γέμιση:
♦ 100g τυρί μασκαρπόνε
♦ 1–2 κ.σ. κρέμα γάλακτος (για πιο απαλή υφή)
♦ 2 κ.σ. μαρμελάδα St. Dalfour Βερίκοκο
♦ 1 κ.γ. μέλι (προαιρετικά)
♦ Μια μικρή πρέζα αλάτι
♦ Προαιρετικά: Ξύσμα από ½ πορτοκάλι ή λεμόνι για περισσότερη φρεσκάδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…