Εξαιρετικό cheesecake με μαρμελάδα St. Dalfour. Όποια γεύση και να διαλέξετε, θα απολαύσετε το πιο αρωματικό, το πιο φρουτένιο cheesecake!
ΥΛΙΚΑ
(για 6 έως 8 άτομα)
♦ 284 γρ. St Dalfour Μαύρο Κεράσι
♦ 125 γρ. τριμμένο μπισκότο
♦ 75 γρ. μαλακό βούτυρο
♦ 300 γρ. τυρί κρέμα
♦ 1 κουτ. βανίλια
♦ 60 γρ. ζάχαρη άχνη
♦ ½ κουτ. γλυκού χυμό λεμόνι
♦ 250ml κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Χτυπάμε στο μίξερ το τριμμένο μπισκότο και το βούτυρο. Σε μια επιφάνεια ζαχαροπλαστικής απλώνουμε το μίγμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργηθεί η βάση του γλυκού. Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, τη βανίλια και το χυμό λεμονιού μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε για λίγο την κρέμα γάλακτος και την προσθέτουμε στο μίγμα. Στρώνουμε το μίγμα μας στη βάση μπισκότου με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες (ή όλο το βράδυ). Πριν σερβίρουμε το γλυκό, απλώνουμε όποια από τις 20 διαφορετικές γεύσεις μαρμελάδας St. Dalfour σας αρέσει. Καλή απόλαυση!
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…