Αυτά τα γεμιστά muffins με σοκολάτα και μαρμελάδα St. Dalfour Μαύρο Κεράσι είναι πραγματικά ένας υπέροχος γλυκός πειρασμός!
ΥΛΙΚΑ
♦ 540 γρ. βραστό νερό
♦ 90 γρ. κακάο
♦ 200 γρ. βούτυρο
♦ 360 γρ. ζάχαρη
♦ 2 μεγάλα αυγά
♦ 2 βανίλιες
♦ 330 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
♦ 1 κουτ. γλ. μπέικιν πάουντερ
♦ 1 βάζο St. Dalfour Μαύρο Κεράσι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αρχικά διαλύουμε το κακάο στο νερό και αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ σε ένα μεγάλο μπολ. Ρυθμίζουμε το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα και χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Μετά προσθέτουμε ένα- ένα τα αυγά και τις βανίλιες. Χαμηλώνουμε τη ταχύτητά του και ρίχνουμε εναλλάξ το αλεύρι με το διαλυμένο κακάο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC με αντιστάσεις και στη συνέχεια βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε 20 θήκες για muffins. Μοιράζουμε τη μισή ποσότητα του μίγματος στις φόρμες και ρίχνουμε 1 κοφτό κουταλάκι St. Dalfour Μαύρο Κεράσι μέσα σε κάθε φόρμα. Σκεπάζουμε με την υπόλοιπη μισή ποσότητα μείγματος και ψήνουμε τα muffins στο κάτω μέρος του φούρνου για 25′ περίπου.
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…