Σοκολατένια muffins με μαρμελάδα St. Dalfour Μαύρο Κεράσι

Σοκολατένια muffins με St. Dalfour Μαύρο Κεράσι

ΥΛΙΚΑ

  540 γρ. βραστό νερό
  90 γρ. κακάο
  200 γρ. βούτυρο
  360 γρ. ζάχαρη
  2 μεγάλα αυγά
  2 βανίλιες
  330 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  1 κουτ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  1 βάζο St. Dalfour Μαύρο Κεράσι

Μαρμελάδα Μαύρο κεράσι από τη σειρά με μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη της St. Dalfour.

Μαρμελάδα St. Dalfour
Μαύρο κεράσι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αρχικά διαλύουμε το κακάο στο νερό και αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ σε ένα μεγάλο μπολ. Ρυθμίζουμε το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα και χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Μετά προσθέτουμε ένα- ένα τα αυγά και τις βανίλιες. Χαμηλώνουμε τη ταχύτητά του και ρίχνουμε εναλλάξ το αλεύρι με το διαλυμένο κακάο.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC με αντιστάσεις και στη συνέχεια βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε 20 θήκες για muffins. Μοιράζουμε τη μισή ποσότητα του μίγματος στις φόρμες και ρίχνουμε 1 κοφτό κουταλάκι St. Dalfour Μαύρο Κεράσι μέσα σε κάθε φόρμα. Ψήνουμε τα muffins στο κάτω μέρος του φούρνου για 25′ περίπου.

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Scroll Up