fbpx

Παγωτό Γρανίτα με St. Dalfour Ροδάκινο και prosecco (λευκός αφρώδης οίνος)

pagoto-granita-me-marmelada-kai-prosecco
credits: @brightmomentco

Φτιάξε ένα ξεχωριστό παγωτό γρανίτα με μαρμελάδα Ροδάκινο και αφρώδη οίνο που συνδυάζει την εξωτική γεύση της μαρμελάδας με την αναζωογονητική φρεσκάδα της παγωμένης γρανίτας και του prosecco.

Υλικά: 

2 φλιτζάνια Prosecco
1/2 φλιτζάνι μαρμελάδα St Dalfour Ροδάκινο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμός από 1 λεμόνι

 

                ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

1) Σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας ρίχνουμε το κρασί prosecco, τη μαρμελάδα, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.

2) Χτυπάμε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο.

3) Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμες για γρανίτες και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. 

4) Απολαμβάνουμε!!

 

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print