ΥΛΙΚΑ
♦ 170 γρ. δημητριακά granola
♦ 3 κ.σ. φυστικοβούτυρο
♦ 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
♦ 6 κ.σ. St. Dalfour Φραγκοστάφυλο
♦ 6 κ.σ. λιωμένη λευκή σοκολάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα δημητριακά, το φυστικοβούτυρο και το σιρόπι σφενδάμου. Γεμίζουμε φορμάκια για muffins η φορμάκια αλουμινίου με το μείγμα, κατά το 1/3, και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά. Λιώνουμε σε μπεν- μαρί τη λευκή σοκολάτα και γεμίζουμε κάθε φορμάκι με 1 κ.σ. λιωμένη λευκή σοκολάτα και 1 κ.σ. St. Dalfour Φραγκοστάφυλο. Στη συνέχεια, γεμιζουμε κάθε φορμάκι με το μείγμα δημητριακών. Τοποθετούμε τα φορμάκια στο ψυγελιο για περίπου 30 λεπτά.
Καλή απόλαυση!
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…