fbpx

Granola cups με μαρμελάδα St. Dalfour Φραγκοστάφυλο

ΥΛΙΚΑ

♦ 170 γρ. δημητριακά granola
♦ 3 κ.σ. φυστικοβούτυρο
♦ 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
♦ 6 κ.σ. St. Dalfour Φραγκοστάφυλο
♦ 6 κ.σ. λιωμένη λευκή σοκολάτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα δημητριακά, το φυστικοβούτυρο και το σιρόπι σφενδάμου. Γεμίζουμε φορμάκια για muffins η φορμάκια αλουμινίου με το μείγμα, κατά το 1/3, και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά. Λιώνουμε σε μπεν- μαρί τη λευκή σοκολάτα και γεμίζουμε κάθε φορμάκι με 1 κ.σ. λιωμένη λευκή σοκολάτα και 1 κ.σ. St. Dalfour Φραγκοστάφυλο. Στη συνέχεια, γεμιζουμε κάθε φορμάκι με το μείγμα δημητριακών.  Τοποθετούμε τα φορμάκια στο ψυγελιο για περίπου 30 λεπτά.  

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print