ΥΛΙΚΑ
♦ 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
♦ 200 γρ. βούτυρο σε κομμάτια
♦ 150 γρ. ζάχαρη άχνη
♦ 2 αυγά
♦ 60 γρ. γάλα
♦ 100 γρ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα
♦ 150 γρ. μαρμελάδα St. Dalfour Πορτοκάλι & Τζίντζερ
♦ 25 γρ. αμύγδαλα φιλέ για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς, στο αέρα. Χρησιμοποιούμε ένα αντικολλητικό ταψί ή εναλλακτικά το βουτυρώνουμε και στρώνουμε λαδόκολλα. Βάζουμε το αλεύρι, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, τα αυγά και το γάλα στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε απαλά. Αδειάζουμε το μισό μείγμα στο ταψί και προσθέτουμε την μαρμελάδα St. Dalfour. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα και γαρνίρουμε με τα αμύγδαλα φιλέ. Ψήνουμε για μια ώρα και αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 30 λεπτά πριν σερβίρουμε.
Καλή απόλαυση!
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…