fbpx

Αρνάκι με κρούστα μπαχαρικών και St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι

Αρνάκι με κρούστα μπαχαρικών και St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι

ΥΛΙΚΑ

  12 αρνίσιες κοτολέτες
  2 κoυτ. γλυκού κόλιανδρο τριμμένο
  1 κουτ. γλυκού κανέλα τριμμένη
  1 κουτ. γλυκού αλάτι
  ½ κουτ. γλυκού πιπέρι
  1-1/2 κούπα χυμό ρόδι
  2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  6 κουτ. σούπας St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι

Μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο και ρόδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180°C. Αρχικά ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα μπαχαρικά και το αλάτι. Μαρινάρουμε το κρέας με το μίγμα μπαχαρικών. Βάζουμε σε μέτρια φωτιά ένα τηγάνι, προσθέτουμε ελαιόλαδο και ροδοκοκκι-νίζουμε ελαφρώς το κρέας. Το μεταφέρουμε στη γάστρα, προσθέτουμε το σκόρδο και ψήνουμε το κρέας στο φούρνο για 20 λεπτά. Για τη σάλτσα, βάζουμε σε κατσαρολάκι το χυμό ρόδι και την St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά. Περιχύνουμε τις κοτολέτες αμέσως μόλις τις βγάλουμε από το φούρνο και σερβίρουμε.

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email