fbpx

Μάφιν βρώμης με μαύρα κεράσια και μαρμελάδα St.Dalfour

Μάφιν βρώμης με μαρμελάδα
credits:@st.dalfoursweden

Αυτά τα πεντανόστιμα μάφιν με πίτουρο βρώμης και μαρμελάδα St.Dalfour είναι ιδανική επιλογή για ένα θρεπτικό και υγιεινό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας σου! Μια εύκολη συνταγή χωρίς ζάχαρη που θα σου λύσει τα χέρια!

Υλικά: 

♦  200 ml πλιγούρι βρώμης
1 ώριμη μπανάνα
♦ 
200 ml γάλα αμυγδάλου
♦ 
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
♦ 
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
♦ 
2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου
♦ 
2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι
♦ 
50 ml βατόμουρα  (εμείς χρησιμοποιήσαμε κατεψυγμένα)

 

     ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C                         
  2. Ανακατεύουμε το πλιγούρι βρώμης, το γάλα, την μπανάνα, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα
    και το σιρόπι σφενδάμου μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα (εμείς χρησιμοποιήσαμε μίξερ χειρός).
  3. Μοιράζουμε το μείγμα σε δύο φόρμες ψησίματος και προσθέτουμε τα βατόμουρα και την μαρμελάδα
    St.Dalfour Μαύρο Κεράσι
  4. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
  5. Μόλις είναι έτοιμα μπορούμε να αλείψουμε λίγο φυστικοβούτυρο, λίγη μαρμελάδα St.Dalfour και
    λίγα βατόμουρα ακόμη!!

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print