Αν λατρεύετε τα δροσερά γλυκά με φρουτένια γεύση, αυτό το τιραμισού με μάνγκο και μαρμελάδα St. Dalfour Φρούτα του Πάθους θα γίνει η απόλυτη καλοκαιρινή σας απόλαυση!
Υλικά:
Για το παντεσπάνι (σε επίπεδο τετράγωνο φύλλο):
♦ 7 αυγά
♦ 180 γρ. ζάχαρη
♦ 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
♦ 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
♦ 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για την κρέμα:
♦ 900 γρ. μασκαρπόνε (ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυρί κρέμα)
♦ 250 ml κρέμα γάλακτος
♦ 75 γρ. άχνη ζάχαρη
♦ εκχύλισμα βανίλιας
Συναρμολόγηση:
♦ 1 βάζο μαρμελάδα St.Dalfour Φρούτα του Πάθους
♦ 3 ώριμα μάνγκο (κομμένα σε μικρά κυβάκια)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για το παντεσπάνι:
Για την κρέμα:
Για τη συναρμολόγηση:
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…