Μοσχαρίσια σουβλάκια μαριναρισμένα με St. Dalfour Βερίκοκο

Εντυπωσιάστε τους αγαπημένους σας με αυτό το ιδιαίτερο πιάτο.


Μοσχαρίσια σουβλάκια μαριναρισμένα με μαρμελάδα St. Dalfour Βερίκοκο

ΥΛΙΚΑ

♦ 2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους
♦ Κόκκινες και κίτρινες πιπεριές

Για τη μαρινάδα:
♦ 4 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
♦ 2 κ.σ.  θρυμματισμένο σκόρδο
♦ 1 βάζο St. Dalfour Bερίκοκο
♦ Αλάτι -πιπέρι

Μαρμελάδα Βερίκοκο από τη σειρά με μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη της St. Dalfour.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Τοποθετούμε τους κύβους του κρέατος σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε τα υλικά για τη μαρινάδα και περιχύνουμε με το μείγμα το κρέας. Κλείνουμε το μπολ με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 6-8 ώρες. Κόβουμε τις πιπεριές σε φέτες. Περνάμε το κρέας και τις πιπεριές στα ξυλάκια για σουβλάκια. Προθερμαίνουμε τη σχάρα σε μέτρια φωτιά . Ψήνουμε τα σουβλάκια για περίπου 10-15 λεπτά.

Καλή σας απόλαυση!

Οι συνταγές μας…


Όλες οι συνταγές της St. Dalfour


Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Email

Scroll Up