ΥΛΙΚΑ
♦ 2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους
♦ 1Κόκκινες και κίτρινες πιπεριές
Για τη μαρινάδα:
♦ 4 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
♦ 2 κ.σ. θρυμματισμένο σκόρδο
♦ 1 βάζο St. Dalfour Bερίκοκο
♦ Αλάτι -πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Τοποθετούμε τους κύβους του κρέατος σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε τα υλικά για τη μαρινάδα και περιχύνουμε με το μείγμα το κρέας.
Κλείνουμε το μπολ με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 6-8 ώρες. Κόβουμε τις πιπεριές σε φέτες.
Περνάμε το κρέας και τις πιπεριές στα ξυλάκια για σουβλάκια. Προθερμαίνουμε τη σχάρα σε μέτρια φωτιά . Ψήνουμε τα σουβλάκια για περίπου 10-15 λεπτά.
Καλή σας απόλαυση!
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…