Λιώνετε το βούτυρο και το αφήνετε να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέτετε τη καστανή ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύετε.
Προσθέτετε σιγά σιγά τη γκρανόλα, μια πρέζα αλάτι και το αλεύρι.
Τοποθετείτε το μιγμα σε ταψί 20x20cm και ψήνετε για 15 λεπτά στους 180 °C
Αφαιρείτε το ταψί από το φούρνο και αλείφετε τη επιφάνεια με St. Dalfour Φρούτα του Πάθους. Εάν θέλετε γαρνίρετε από πάνω με έξτρα γκρανόλα.
Ψήνετε για άλλα 13-15 λεπτά στους 180 °C
Στην συνέχεια, αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου ή το ψυγείο ώστε να σταθεροποιηθεί πριν κόψετε τις μπάρες στο μέγεθος και το σχήμα που επιθυμείτε.
Ευγενική προσφορά της συνταγής από @stdalfourusa @Bakeomaniac