fbpx

Μπάρες με Γκρανόλα και St.Dalfour Φρούτα του Πάθους

Tο τέλειο σνακ για εκείνες τις ώρες που θέλεις κάτι απολαυστικό και θρεπτικό, στο σπίτι, το γραφείο ή τη βόλτα.

Μπαρες με Γκρανόλα και μαρμελάδα
credits: @stdalfourusa @Bakeomaniac

ΥΛΙΚΑ

2/3 κούπας βούτυρο
1/4 κούπα καστανή ζάχαρη
1 κ.γλ. βανίλια
1/4 κούπα γκρανόλα
1/2 κούπα αλεύρι
1 κ.γλ. αλάτι
1 κούπα St. Dalfour Φρούτα του Πάθους

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Λιώνετε το βούτυρο και το αφήνετε να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέτετε τη καστανή ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύετε.
  2. Προσθέτετε σιγά σιγά τη γκρανόλα, μια πρέζα αλάτι και το αλεύρι.
  3. Τοποθετείτε το μιγμα σε ταψί 20x20cm και ψήνετε για 15 λεπτά στους 180 °C
  4. Αφαιρείτε το ταψί από το φούρνο και αλείφετε τη επιφάνεια με St. Dalfour Φρούτα του Πάθους. Εάν θέλετε γαρνίρετε από πάνω με έξτρα γκρανόλα.
  5. Ψήνετε για άλλα 13-15 λεπτά στους 180 °C
  6. Στην συνέχεια, αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου ή το ψυγείο ώστε να σταθεροποιηθεί πριν κόψετε τις μπάρες στο μέγεθος και το σχήμα που επιθυμείτε.

                      Ευγενική προσφορά της συνταγής από  @stdalfourusa @Bakeomaniac

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print