fbpx

Ντιπ γιαουρτιού με αγγούρι και μαρμελάδα St. Dalfour Κουμκουάτ

Ένα ξεχωριστό ντιπ γιαουρτιού για τα στικς καρότου και αγγουριού. Μια υπέροχη σάλτσα με μαρμελάδα St. Dalfour Κουμκουάτ για να συνοδέψετε τα ψητά σας, να ζωντανέψετε τις σαλάτες ή τα μπέργκερ.

ΥΛΙΚΑ

  2 αγγούρια
  3 κουτ. σούπας St. Dalfour Κουμκουάτ
  ½ φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι
  3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
  1 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
αλάτι, μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο.

Άλειμμα Κουμ Κουάτ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Τρίβουμε τα αγγούρια στον τρίφτη και τα τοποθετούμε σε ένα σουρωτήρι. Τα αφήνουμε για 10 λεπτά να στραγγίξουν και μετά τα πιέζουμε με τα χέρια για να φύγει ότι νερό έχει απομείνει. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, προσθέτουμε και τη St. Dalfour Κουμκουάτ και ανακατεύουμε καλά.

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Email
Scroll Up