Ένα ξεχωριστό ντιπ γιαουρτιού για τα στικς καρότου και αγγουριού. Μια υπέροχη σάλτσα με μαρμελάδα St. Dalfour Κουμκουάτ για να συνοδέψετε τα ψητά σας, να ζωντανέψετε τις σαλάτες ή τα μπέργκερ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Τρίβουμε τα αγγούρια στον τρίφτη και τα τοποθετούμε σε ένα σουρωτήρι. Τα αφήνουμε για 10 λεπτά να στραγγίξουν και μετά τα πιέζουμε με τα χέρια για να φύγει ότι νερό έχει απομείνει. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, προσθέτουμε και τη St. Dalfour Κουμκουάτ και ανακατεύουμε καλά.
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…