ΥΛΙΚΑ
♦ 250 ml κρύα κρέμα γάλακτος
♦ 150 ml ζαχαρούχο γάλα
♦ 2 βάσεις ψημένη μαρέγκα
♦ 1 βάζο μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι
♦ 30 στρογγυλά μπισκότα τύπου digestive
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Χτυπάμε στο μίξερ την κρύα κρέμα γάλακτος σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να πήξει. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Προσθέτουμε 3-4 κ. γλ. St. Dalfour Μαύρο Κεράσι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Με ένα κορνέ απλώνουμε επάνω στα 15 στρογγυλά μπισκότα το μείγμα παγωτού και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα. Βάζουμε τα παγωτά sandwich στην κατάψυξη να παγώσουν.
Δεν παίζει το video; Δείτε το εδώ.
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…