ΥΛΙΚΑ
♦ 4 μεγάλες αραβικές πίτες
♦ 400 γρ. έτοιμος χυμός τομάτας
♦ 4 λουκάνικα
♦ μισό κρεμμύδι
♦ 150 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
♦ 284 γρ. St. Dalfour Μαύρα Μούρα
♦ 150 γρ. φρέσκια ρόκα
♦ αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ανάβουμε το φούρνο στους 220°C. Κόβουμε τα λουκάνικα και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Απλώνουμε ομοιόμορφα με το κάτω μέρος του κουταλιού στις αραβικές πίτες, το χυμό τομάτας. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την ½ κουταλιά
της σούπας μαρμελάδα St. Dalfour Μαύρο Μούρο.
Τοποθετούμε τις πίτσες στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά, προσέχοντας να μην καούν. Ενώ οι πίτσες ψήνονται, πλένουμε τα φύλα της άγριας ρόκας, στεγνώνουμε και τα απλώνουμε πάνω από τις πίτσες, όταν βγούν από το φούρνο.
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…