ΥΛΙΚΑ
♦ 1 πακέτο έτοιμη ζύμη κουρού
♦ 1/2 βάζο St. Dalfour Φραγκοστάφυλο
♦ 250 γρ. φέτα
♦ 250 γρ. τυρί κρέμα
♦ φρέσκο θυμάρι
♦ ελαιόλαδο
♦ ξύδι βαλσάμικο
♦ αλάτι και πιπέρι
♦ λίγο γάλα (για να αλείψουμε τα πουγκάκια)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Αφαιρούμε τη ζύμη από την κατάψυξη και αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Απλώνουμε το φύλλο της ζύμης, το κόβουμε σε τετράγωνα και τα τοποθετούμε σε θήκες για μάφιν. Γεμίζουμε κάθε θήκη με μια κουταλιά τυρί κρέμα, μια κουταλιά φέτα και μια κουταλιά μαρμελάδα St. Dalfour Φραγκοστάφυλο. Πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και λίγο ξύδι βαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι. Ενώνουμε τις γωνίες της ζύμης για να σχηματίσουν ένα πουγκάκι και αλείφουμε με λίγο γάλα. Ψήνουμε για 10 έως 15 λεπτά έως ότου αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
Καλή σας απόλαυση!
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…