fbpx

Πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο & dressing μαρμελάδας Βατόμουρο & Ρόδι St. Dalfour

Σαλάτα με dressing μαρμελάδας

ΥΛΙΚΑ

  300 γρ. διάφορα σαλατικά (σαλάτα, λόλα, αντίδι, σπανάκι κλπ.)
  350 γρ. στήθος κοτόπουλο
  ½ φλιτζάνι καρυδόψιχα χοντροκοπανισμένη
  ½ φλιτζάνι σπόρια ροδιού
  5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  2 κουτ. σούπας ξύδι
  2 κουτ. σούπας St. Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι
  αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ψήνουμε το κοτόπουλο στη γκριλιέρα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και το κόβουμε σε λωρίδες. Πλένουμε καλά τις πρασινάδες, τις κόβουμε σε κομμάτια με το χέρι και τις ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Για το dressing, χτυπάμε στο multi το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε τη σάλτσα στη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε από πάνω τα καρύδια και τα σπόρια του ροδιού.

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Email