ΥΛΙΚΑ
♦ 300 γρ. διάφορα σαλατικά (σαλάτα, λόλα, αντίδι, σπανάκι κλπ.)
♦ 350 γρ. στήθος κοτόπουλο
♦ ½ φλιτζάνι καρυδόψιχα χοντροκοπανισμένη
♦ ½ φλιτζάνι σπόρια ροδιού
♦ 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
♦ 2 κουτ. σούπας ξύδι
♦ 2 κουτ. σούπας St. Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι
♦ αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ψήνουμε το κοτόπουλο στη γκριλιέρα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και το κόβουμε σε λωρίδες. Πλένουμε καλά τις πρασινάδες, τις κόβουμε σε κομμάτια με το χέρι και τις ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Για το dressing, χτυπάμε στο multi το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε τη σάλτσα στη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε από πάνω τα καρύδια και τα σπόρια του ροδιού.
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…