fbpx

Πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο & μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι

Ένα τόσο απλό, θρεπτικό και υγιεινό πιάτο με μια διακριτική δροσερή γεύση, με μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι που θα σας εντυπωσιάσει.

ΥΛΙΚΑ

  300 γρ. διάφορα σαλατικά (σαλάτα, λόλα, αντίδι, σπανάκι κλπ.)
  350 γρ. στήθος κοτόπουλο
  ½ φλιτζάνι καρυδόψιχα χοντροκοπανισμένη
  ½ φλιτζάνι σπόρια ροδιού
  5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  2 κουτ. σούπας ξύδι
  2 κουτ. σούπας St. Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι
  αλάτι & πιπέρι

Μαρμελάδα Βατόμουρο και Ρόδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ψήνουμε το κοτόπουλο στη γκριλιέρα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και το κόβουμε σε λωρίδες. Πλένουμε καλά τις πρασινάδες, τις κόβουμε σε κομμάτια με το χέρι και τις ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Για την σάλτσα, χτυπάμε στο multi το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε τη σάλτσα στη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε από πάνω τα καρύδια και τα σπόρια του ροδιού.

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Scroll Up