Βάλτε τη ζύμη σε ένα μεγάλο μπωλ, σκεπάστε και αφήστε την να ξεκουραστεί τοποθετώντας το δοχείο σε ζεστό μέρος για περίπου 1 ώρα. (μέχρι να φουσκώσει)
Μεταφέρετε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια, πιέστε ελαφρά ώστε να απελευθερωθεί ο αέρας που έχει παγιδευτεί, και απλώστε σε ορθογώνιο σχήμα διαστάσεων περίπου 25 x 30 cm. Απλώστε με ένα κουτάλι την St. Dalfour Μήλο & Κανέλα και προσθέστε τις σταφίδες. Τυλίξτε σε ρολό και κόψτε σε 8 ίσα κομμάτια τα οποία στη συνέχεια θα τοποθετήσετε σε ένα αντικολλητικό ταψάκι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 C για 12-20 λεπτά. Μόλις ψηθούν αφαιρέστε το ταψί από το φούρνο.