fbpx

Ρολάκια κανέλας με St. Dalfour Μήλο & Κανέλα

Η τέλεια ιδέα για πρωινό ή μετά από ένα όμορφο γεύμα σαν επιδόρπιο!

Συνταγή για ρολάκια κανέλας με μαρμελάδα
credits: @stdalfourjp

ΥΛΙΚΑ

1/2 κούπα αλεύρι
1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1/4 κ.γλ. αλάτι
3 κ.σ. χλιαρό νερό
1/2 κ.γλ. ξηρή μαγιά 
2 κ.σ. St. Dalfour Μήλο & Κανέλα
1/4 κούπα σταφίδες
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

                ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Αναμείξτε όλα τα υλικά δημιουργώντας μια ζύμη.
  2. Ζυμώστε καλά μέχρι η επιφάνειά της να είναι λεία. 
  3. Βάλτε τη ζύμη σε ένα μεγάλο μπωλ, σκεπάστε και αφήστε την να ξεκουραστεί τοποθετώντας το δοχείο σε ζεστό μέρος για περίπου 1 ώρα.  (μέχρι να φουσκώσει)
  4. Μεταφέρετε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια, πιέστε ελαφρά ώστε να απελευθερωθεί ο αέρας που έχει παγιδευτεί, και απλώστε σε ορθογώνιο σχήμα διαστάσεων περίπου 25 x 30 cm. Απλώστε με ένα κουτάλι την St. Dalfour Μήλο & Κανέλα και προσθέστε τις σταφίδες.
    Τυλίξτε σε ρολό και κόψτε σε 8 ίσα κομμάτια τα οποία στη συνέχεια θα τοποθετήσετε σε ένα αντικολλητικό ταψάκι.
  1. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 C για 12-20 λεπτά. Μόλις ψηθούν αφαιρέστε το ταψί από το φούρνο. 
  2. Σερβίρετε ζεστά και απολαύστε τα!

    Ευγενική προσφορά της συνταγής από @stdalfourjp

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]