ΥΛΙΚΑ
♦ 1 μαρούλι iceberg
♦ 300 γρ. ντοματίνια
♦ 200ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
♦ 50ml ξύδι από κόκκινο κρασί
♦ 2 κoυτ. σούπας μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο
♦ αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Πλένουμε καλά το μαρούλι και τα ντοματίνια. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε πρώτα το ξύδι και σιγά-σιγά προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ενώ το χτυπάμε. Το μίγμα θα πρέπει να γίνει κρεμώδες. Μόλις έχουμε προσθέσει όλο το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τη μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο και μια πρέζα αλάτι και πιπέρι. Απλώνουμε τη βινεγκρέτ στη σαλάτα.
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…