ΥΛΙΚΑ
♦ 1 πράσινη σαλάτα
♦ 1/2 ματσάκι ρόκα
♦ 1 φλιτζάνι σπανάκι
♦ 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
♦ 4 ραπανάκια σε ροδέλες
♦ 300 γρ. βρασμένες γαρίδες
♦ 2 αβοκάντο σε φέτες
♦ φλούδα από 1 λεμόνι σε φέτες
Για το dressing:
♦ 1/2 φλιτζάνι χυμός λεμονιού
♦ 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
♦ 3 κουταλιές της σούπας St. Dalfour Βασιλικό Σύκο
♦ αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε με το χέρι τη πράσινη σαλάτα, το σπανάκι και τη ρόκα. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες το ραπανάκι, το ίδιο και το αβοκάντο. Βάζουμε τα λαχανικά σε ένα μπωλ, προσθέτουμε τις βρασμένες γαριδες και ανακατεύουμε. Ετοιμάζουμε το dressing: αναμειγνούουμε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη μαρμελάδα St. Dalfour Βασιλικό Σύκο και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε με το dressing και σερβίρουμε.
Καλή απόλαυση!
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…