fbpx

Σάλτσα για Ψητά, με Δενδρολίβανο και μαρμελάδα St. Dalfour Βερίκοκο

σάλτσα για ψητά με μαρμελάδα

ΥΛΙΚΑ

  1 βάζο St. Dalfour Βερίκοκο
  1 κουτ. γλ. ψιλοκομμένο φρέσκο δενδρολίβανο
  1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδια στιφάδου
  2 κουτ. γλ. ξύδι από κόκκινο κρασί
  1 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  ½ κουτ. γλ. μπούκοβο
  αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμειγνύουμε τη μαρμελάδα St. Dalfour Βερίκοκο, το δενδρολίβανο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το ξύδι, το ελαιόλαδο και το μπούκοβο. Προσθέτουμε το αλάτι, ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου, ώστε να αναμειχθούν τα αρώματα των συστατικών. Αυτή η σάλτσα διατηρείται στο ψυγείο σε ένα σφραγισμένο γυάλινο βάζο μέχρι και 2 εβδομάδες.

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Email
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]