fbpx

Σάλτσα Δενδρολίβανο με μαρμελάδα St. Dalfour Βερίκοκο

Γευτείτε τη μοναδική αυτή σάλτσα δεντρολίβανο με μαρμελάδα St. Dalfour Βερίκοκο, μαζί με ψητό χοιρινό ή κοτόπουλο και απογειώστε τις αισθήσεις σας.

ΥΛΙΚΑ

  1 βάζο St. Dalfour Βερίκοκο
  1 κουτ. γλ. ψιλοκομμένο φρέσκο δενδρολίβανο
  1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδια στιφάδου
  2 κουτ. γλ. ξύδι από κόκκινο κρασί
  1 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  ½ κουτ. γλ. μπούκοβο
  αλάτι

Άλειμμα Βερίκοκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αναμειγνύουμε τη μαρμελάδα St. Dalfour Βερίκοκο, το δενδρολίβανο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το ξύδι, το ελαιόλαδο και το μπούκοβο. Προσθέτουμε το αλάτι, ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου, ώστε να αναμειχθούν τα αρώματα των συστατικών. Αυτή η σάλτσα διατηρείται στο ψυγείο σε ένα σφραγισμένο γυάλινο βάζο μέχρι και 2 εβδομάδες.

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Scroll Up