Ένα πολύ ξεχωριστό ντιπ γιαουρτιού με μαρμελάδα Κουμκουάτ της St. Dalfour! Συνοδέψτε το με τσιπς καλαμποκιού (nachos) και ... κάντε τη διαφορά!
ΥΛΙΚΑ
♦ 2 αγγούρια
♦ 3 κουτ. σούπας St. Dalfour Κουμκουάτ
♦ ½ φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι
♦ 3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
♦ 1 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
♦ 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
αλάτι, μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Τρίβουμε τα αγγούρια στον τρίφτη και τα τοποθετούμε σε ένα σουρωτήρι. Τα αφήνουμε για 10 λεπτά να στραγγίξουν και μετά τα πιέζουμε με τα χέρια για να φύγει ότι νερό έχει απομείνει. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, προσθέτουμε και τη St. Dalfour Κουμκουάτ και ανακατεύουμε καλά.
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…