Εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη σάλτσα με μαρμελάδα St. Dalfour που συνοδεύει τέλεια την ψητή γαλοπούλα ή το χοιρινό.
ΥΛΙΚΑ
♦ 2 βάζα St. Dalfour Κράνμπερυ με Μύρτιλο
♦ 1½ κουτ. γλ. κανέλα
♦ ½ κουτ. γλ. τζίντζερ
♦ ¼ κουτ. γλ. τριμμένο γαρύφαλλο
♦ 6 κουτ. σούπας φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
♦ 2 κουτ. γλ. ξύδι από λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μαζί με τη μαρμελάδα St. Dalfour Κράνμπερυ με Μύρτιλο και ανακατέψτε καλά. Τοποθετήστε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν από τη χρήση, για να αφήσουν τα υλικά τα αρώματά τους. Μπορείτε να την κρατήσετε στο ψυγείο για περισσότερο από μια εβδομάδα και να την σερβίρετε με το ψητό κρέας που τυχόν σας έχει απομείνει.
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…