fbpx

Σαγκρία με μαρμελάδα St.Dalfour Mήλο & Κανέλα

Μία διαφορετική Σανγκρία που θα δροσίσει και θα εκπλήξει ευχάριστα την παρέα!

Σαγκρία με μαρμελάδα
credits: @cookingbride

ΥΛΙΚΑ

2 μήλα, ξεφλουδισμένα, χωρίς κουκούτσια και κομμένο σε κομμάτια
3-4 φέτες πορτοκάλι
4-5 ξυλάκια κανέλα
1 κ.σ. μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο & Κανέλα
750ml λευκό κρασί τύπου Pinot Grigio
♦ 750ml μηλίτη

                ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Σε μια μεγάλη κανάτα τοποθετείτε τα μήλα, τις φέτες πορτοκαλιού και τα ξυλάκια κανέλα. Προσθέστε το λευκό κρασί και μια κουταλιά της σούπας μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο & Κανέλα για έξτρα σπιρτάδα.
  2. Ανακατέψτε και αφήστε το μείγμα στο ψυγείο όλη νύχτα.
  3. Όταν το σερβίρετε, γεμίστε τα ποτήρια μέχρι τη μέση με το μείγμα και συμπληρώστε με μηλίτη. Μπορείτε να διακοσμήσετε τα ποτήρια με κομματάκια μήλο ή πορτοκάλι εφόσον το επιθυμείτε. 

* * Σημείωση: Μην αφήνετε την έτοιμη σαγκρία εκτός ψυγείου για μεγάλο χρονικό διάστημα  διότι μπορεί να αλλοιωθούν τα φρούτα και το κρασί να μετατραπεί σε ξύδι. Διατηρήστε την στο ψυγείο έως 3 ημέρες το πολύ. Ιδανικά καταναλώστε την εντός 24 ωρών. 

Ευγενική προσφορά της συνταγής από  @cookingbride ​​​​​​​​​​

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]