Μια διαφορετική σαγκρία με μαρμελάδα που θα δροσίσει και θα εκπλήξει ευχάριστα την παρέα!
ΥΛΙΚΑ
♦ 2 μήλα, ξεφλουδισμένα, χωρίς κουκούτσια και κομμένο σε κομμάτια
♦ 3-4 φέτες πορτοκάλι
♦ 4-5 ξυλάκια κανέλα
♦ 1 κ.σ. μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο & Κανέλα
♦ 750ml λευκό κρασί τύπου Pinot Grigio
♦ 750ml μηλίτη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
* * Σημείωση: Μην αφήνετε την έτοιμη σαγκρία εκτός ψυγείου για μεγάλο χρονικό διάστημα διότι μπορεί να αλλοιωθούν τα φρούτα και το κρασί να μετατραπεί σε ξύδι. Διατηρήστε την στο ψυγείο έως 3 ημέρες το πολύ. Ιδανικά καταναλώστε την εντός 24 ωρών.
Ευγενική προσφορά της συνταγής από @cookingbride
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…