Αυτά τα σφολιατίνα με τυρί, προσούτο και St. Dlafour Ποστοκάλι θα είναι μια gourmet, εντυπωσιακή έκπληξη στο τραπέζι σας!
ΥΛΙΚΑ
♦ 1/3 κούπας μαρμελάδα St. Dalfour Πορτοκάλι
♦ 1 χούφτα σπαράγγια με κομμένες τις άκρες.
♦ 2 φύλλα σφολιάτας (σε θερμοκρασία δωματίου)
♦ 240 γρ. Πεκορίνο (ή παρμεζάνα ή κατσικίσιο τυρί) σε φέτες.
♦ 120 γρ. Προσούτο
♦ 1 αυγό, χτυπημένο με 1 κ.σ. νερό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…