ΥΛΙΚΑ
♦ 40ml λευκό ρούμι
♦ 14ml χυμό λάιμ
♦ 1 κουτ. γλ. μαύρη ζάχαρη
♦ 4 κουτ. σούπας St. Dalfour
♦ Φράουλα
♦ 2 φύλλα δυόσμου
♦ 1 φράουλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Βάζουμε στο σέικερ το πάγο, 40ml ρούμι, 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρη ζάχαρη, 14ml χυμό λάιμ, 4 κουταλιές μαρμελάδα St. Dalfour Φράουλα και τα χτυπάμε.
Σερβίρουμε σε ένα παγωμένο ποτήρι για κοκτέιλ και διακοσμούμε το ποτήρι με μία φράουλα και φύλλα δυόσμου.
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…