ΥΛΙΚΑ
♦ 400 γρ. τόφου
♦ 2 κ.γλ. αλεύρι
♦ 1 κ.σ. ηλιέλαιο
♦ 3 κ.σ. μαρμελάδα St.Dalfour Κουμκουάτ
♦ Αλάτι
Spring Rolls:⠀
♦ Rice paper
♦ Ψιλοκομμένα καρότα, φρέσκα κρεμμυδάκια, κόκκινη πιπεριά, κόκκινο λάχανο και αβοκάντο
Σάλτσα (dip):
♦ 100 ml σάλτσα σόγιας
♦ 2 κ.σ. ξύδι ρυζιού
♦ 1 κ.γλ ζάχαρη
♦ 1/2 με 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
♦ 1 σκελίδα σκόρδο
♦ 1 κ.σ. σησαμέλαιο
♦ 4 ml χυμό λάιμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
⠀⠀
Ευγενική προσφορά της συνταγής από @st.dalfoursweden
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…