Παραδεισένιος συνδυασμός για στρούντελ με τυρί ρικότα και μαρμελάδα St. Dalfour Μαύρο κεράσι που θα δώσει στο αγαπημένο σας γλυκό νέα λαχταριστή διάσταση και φυσική γεύση!
Υλικά:
♦ 150g μαρμελάδα St. Dalfour Μαύρο Κεράσι (περίπου ½ βάζο)
♦ 250 γραμμάρια τυρί κρέμα
♦ 400g φρέσκο ρικότα
♦ 90 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη (θα χρειαστούμε extra για το πασπάλισμα)
♦ 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
♦ Ξύσμα από 1 λεμόνι
♦ 1 κρόκο αυγού
♦ 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
♦ 8 φύλλα κρούστας
♦ 60 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο, λιωμένο
♦ 25 γρ. αμύγδαλα τριμμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…