fbpx

Τάρτες Σοκολάτα-Αχλάδι με μαρμελάδα St.Dalfour Αχλάδι

Φτιάξτε αυτές τις υπέροχες Τάρτες Σοκολάτα-Αχλάδι με μαρμελάδα St. Dalfour Αχλάδι! Δεν περιέχουν γλουτένη, κρυσταλλική ζάχαρη και είναι vegan! Γλυκές μπουκίτσες που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς τύψεις! Αξίζει να τις δοκιμάσετε!

συνταγη για ταρτα με μαρμελαδα αχλαδι St. Dalfour
credits: @stdalfourukofficialsa @Bakeomaniac

ΥΛΙΚΑ

120 γρ καστανό ρυζάλευρο
80 γρ σκόνη αμυγδάλου
6 χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
4 κ.σ. λάδι καρύδας + έξτρα για την επάλειψη του ταψιού
2 κ.σ. σκόνη κακάο
1 κ.σ. σκόνη λιναρόσπορου σε μίξη με 2 κ.σ. νερό
5 κ.σ. νερό
1 βαζο μαρμελάδα St. Dalfour Αχλάδι
Μια χούφτα νιφάδες σοκολάτας (προαιρετικά)

                ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150°C
  2. Ανακατεύετε τη σκόνη λιναρόσπορου με το νερό σε ένα μπολ και το αφήνετε να πήξει. 
  3. Βάλτε το καστανό ρυζάλευρο, τη σκόνη αμυγδάλου και τη σκόνη κακάο σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να αναμειχθούν καλά.
  4. Προσθέστε τους χουρμάδες, χωρίς τα κουκούτσια, το λάδι καρύδας, το μείγμα του λιναρόσπορου και το νερό σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε.  
  5. Προσθέστε το μείγμα στο μπολ και χτυπήστε χρησιμοποιώντας μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη. Προσθέστε νερό εφόσον χρειαστεί.
  6. Λαδώστε μια φόρμα για cupcakes με το λάδι καρύδας.
  7. Τοποθετήστε την ζύμη ανάμεσα σε 2 φύλλα μεμβράνης (για να μην κολλήσει) και ανοίξτε με πλάστη σε πάχος περίπου 1/2 εκ. Χρησιμοποιήστε στρογγυλό κουπάτ για να κόψετε τη ζύμη και τοποθετήστε τις βάσεις για τις τάρτες στις θήκες για cupcakes. 
  8. Ψήνετε για 5 λεπτά. 
  9. Αφαιρείτε τις τάρτες από τον φούρνο και τις γεμίζετε με St.Dalfour Αχλάδι. Εάν θέλετε, γαρνίρετε με τις νιφάδες σοκολάτας. 
  10. Ξαναβάζετε τη φόρμα στο φουρνο και ψήνετε για άλλα 5-8 λεπτά. 
  11. Μόλις ολοκληρωθεί το ψήσιμο, βγάζετε από το φούρνο και αφήνετε να κρυώσουν για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν τις αφαιρέσετε από τη φόρμα.

                      Ευγενική προσφορά της συνταγής από  @stdalfourukofficial

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print