ΥΛΙΚΑ
♦ 120 γρ καστανό ρυζάλευρο
♦ 80 γρ σκόνη αμυγδάλου
♦ 6 χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
♦ 4 κ.σ. λάδι καρύδας + έξτρα για την επάλειψη του ταψιού
♦ 2 κ.σ. σκόνη κακάο
♦ 1 κ.σ. σκόνη λιναρόσπορου σε μίξη με 2 κ.σ. νερό
♦ 5 κ.σ. νερό
♦ 1 βαζο μαρμελάδα St. Dalfour Αχλάδι
♦ Μια χούφτα νιφάδες σοκολάτας (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ευγενική προσφορά της συνταγής από @stdalfourukofficial
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…