ΥΛΙΚΑ
♦ 1 φύλλο ζύμη σφολιάτας
♦ 2 τεμάχια τυρί Brie
♦ 1 βάζο μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι
♦ 1 αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας σε πάγκο στον οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Τοποθετούμε ανάποδα ένα μικρό μπολ στο κέντρο της σφολιάτας και χαράζουμε περιμετρικά. Κόβουμε σε έξι λωρίδες τον κύκλο που χαράξαμε χωρίς να τις μετακινήσουμε. Τοποθετούμε περιμετρικά τη μαρμελάδα και από πάνω το τυρί σε φέτες. Στρίβουμε τις κομμένες λωρίδες με τέτοιο τρόπο ώστε να κλείσει η τυρόπιτα και να δημιουργηθεί ένα στεφάνι. Χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε τη ζύμη. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και ψήνουμε για 15- 20 λεπτά έως ότου πάρει χρυσαφί χρώμα η τυρόπιτα.
Καλή απόλαυση
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…