fbpx

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με St.Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι

Φτιάξτε Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με οποιαδήποτε γεύση μαρμελάδας St. Dalfour σας αρέσει.

ΥΛΙΚΑ

  450 γρ. αλεύρι
  200 γρ. ζάχαρη
  250 γρ. μαλακό ανάλατο βούτυρο
  2 κρόκους αυγών
  1 βανίλια
  λίγο αλάτι
  100 γρ. St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι
  ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Μαρμελάδα Βατόμουρο και Ρόδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε μαζί το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και βανίλια και ένα-ένα τους κρόκους αυγών. Προσθέτουμε σταδιακά και το αλεύρι και ζυμώνουμε καλά. Τυλίγουμε τη ζύμη σε διαφανή μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 1800C. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 κομμάτια. Ανοίγουμε το φύλλο και το κόβουμε χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες φόρμες Kου Πατ. Τοποθετούμε τα κομμάτια της ζύμης στο ταψί, πάνω σε μια λαδόκολλα και ψήνουμε για 8-10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 1900C. Γεμίζουμε τα μπισκότα με τη μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη.

Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…

Facebook
Email
Scroll Up