Ετοιμάστε αυτόν τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο κορμό με μαρμελάδα St. Dalfour Mύρτιλο, παντεσπάνι σοκολάτας και λαχταριστή σοκολατένια επικάλυψη. Σίγουρα θα κλέψει την παράσταση στο γιορτινό τραπέζι!
Υλικά:
♦ 4 ολόκληρα αυγά
♦ 70 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
♦ 42 γρ. ποιοτικό κακάο
♦ 1/3 φλιτζάνι σιρόπι αγαύης
Για τη γέμιση:
♦ 100 ml φυτική κρέμα γάλακτος
♦ 100 γρ. σοκολάτα μπίτερ ή γάλακτος
♦ 1 βάζο μαρμελάδα St. Dalfour Μύρτιλο 284γρ
Για την επικάλυψη με τη βουτυρόκρεμα:
♦ 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
♦ 250 γρ. ζάχαρη άχνη
♦ 3 γεμάτες κ.σ. κακάο άγλυκο καλής ποιότητας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους σας…