fbpx

Ακολουθώντας πιστά μια παλιά Γαλλική οικογενειακή συνταγή, οι μαρμελάδες St. Dalfour παρασκευάζονται στην περιοχή Aquitaine της Γαλλικής υπαίθρου, κοντά στο Bordeaux. Η περιοχή αυτή είναι γνωστή για τους περίφημους αμπελώνες της και την πλούσια παραγωγή και καλλιέργεια σταφυλιών.

Τα σταφύλια, αφού ωριμάσουν φυσικά πάνω στα κλήματα, κόβονται προσεκτικά με το χέρι και επεξεργάζονται με μια αργή διαδικασία, για να δώσουν τον υπέροχο συμπυκνωμένο χυμό τους, που είναι και το μοναδικό, φυσικό γλυκαντικό, κάθε μαρμελάδας St. Dalfour.

Αν και χρονοβόρα και δαπανηρή, αυτή η τοπική γαλλική μέθοδος παραγωγής μικρών παρτίδων μαρμελάδας που ακολουθούμε, έχει ως αποτέλεσμα την πιο ποιοτική, την πιο γευστική μαρμελάδα στον κόσμο. Ελάτε λοιπόν κι εσείς στον μοναδικό κόσμο της St. Dalfour  και … Καλή σας Απόλαυση!

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας…

Facebook
Email