Είναι τιμή και χαρά για την St. Dalfour, να συνεργάζεται με τον chef 3 Αστέρων Michelin, Pierre Garnaire, για την εξερεύνηση νέων γευστικών οριζόντων!
Ο Pierre Garnaire είναι στην πρώτη γραμμή του κινήματος της fusion κουζίνας. Ξεκινώντας την καριέρα του στο St. Etienne, όπου κέρδισε τρία αστέρια Michelin, ο Pierre Gagnaire εισήγαγε πρωτοποριακές αντιπαραθέσεις γεύσεων, υφών και συστατικών. Στον ιστότοπό του, ο Pierre Gagnaire δηλώνει ως αποστολή του την επιθυμία να διευθύνει ένα εστιατόριο που «βλέπει το αύριο αλλά σέβεται το χθες» («tourné vers demain mais soucieux d’hier»). Επίσης, το 2015 βραβεύτηκε ως Best chef in the world.
Χριστουγεννιάτικοι Διαγωνισμοί 2023
Χριστουγεννιάτικοι Διαγωνισμοί 2022 στο Facebook & στο Instagram
Συνταγή για καλοκαιρινό flatbread με έναν τέλειο συνδυασμό γλυκού και αλμυρού!
Γρήγορη και εύκολη λεμονάδα με μαρμελάδα St. Dalfour Μαύρο Μούρο, με εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα!
Μια πρωτότυπη πίτσα με μαρμελάδα St. Dalfour Βασιλικό Σύκο και φρέσκο βασιλικό που θα τους εντυπωσιάσει όλους!