fbpx

Οι συνηθισμένες μαρμελάδες, λόγω της κρυσταλλικής ζάχαρης που περιέχουν, έχουν μια βαριά, έντονη γλυκύτητα, με αποτέλεσμα να καλύπτουν τις γεύσεις των υπόλοιπων υλικών μιας συνταγής.

Αντίθετα, οι μαρμελάδες St. Dalfour ακριβώς επειδή δεν περιέχουν καθόλου ζάχαρη παρά μόνο τα φυσικά σάκχαρα φρούτων, έχουν μια αληθινή, φρέσκια γεύση και μια ελαφριά, απαλή γλυκύτητα, χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν άριστα τις υπόλοιπες γεύσεις!
Αυτός είναι κι ο λόγος που οι μαρμελάδες St. Dalfour είναι ιδανικές για τη μαγειρική!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επέλεξε τις μαρμελάδες St. Dalfour στις συνταγές του. Επισκεφθείτε το www.stdalfour.gr για να ανακαλύψετε κι εσείς αυτό τον υπέροχο κόσμο μαγειρικής με St. Dalfour  και να απογειώσετε γευστικά τη κουζίνα σας!

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας…

Facebook
Email