fbpx

Οι μαρμελάδες St. Dalfour παράγονται σε μια περιοχή κοντά στο Μπορντώ της νότιας Γαλλίας, απ’ όπου εξάγονται σε 70 χώρες του κόσμου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχουν τόσο πολύ αγαπηθεί και κατέχουν την 1η θέση προτίμησης στην κατηγορία μαρμελάδων χωρίς ζάχαρη σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας! Πάρα πολλοί φίλοι στη σελίδα μας στο facebook – St. Dalfour Grèce μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους για τις μαρμελάδες St. Dalfour, όταν χαρακτηριστικά αναφέρουν οτι οι St. Dalfour είναι οι πιο σπιτικές, οι πιο νόστιμες, οι πιο …”μαμαδίστικες” μαρμελάδες που υπάρχουν!

Οι μαρμελάδες St. Dalfour είναι πράγματι μοναδικές. Γιατί είναι 100% φυσικά προϊόντα, χωρίς πρόσθετα χρώματα, συντηρητικά ή ζάχαρη. Φτιάχνονται 100% από Φρούτα, σύμφωνα με μια πατροπαράδοτη γαλλική συνταγή. Φρούτα που επιλέγονται προσεκτικά, συλλέγονται μόνο όταν ωριμάσουν, κόβονται σε ολόκληρα κομμάτια και που στη συνέχεια σιγοβράζουν μέσα σε χυμό ώριμων σταφυλιών. Ο χυμός σταφυλιών από τους ξακουστούς αμπελώνες του Μπορντώ αποτελεί και το μοναδικό φυσικό γλυκαντικό κάθε μαρμελάδας St. Dalfour. Μια γλυκύτητα φυσική και τόσο απαλή, που αναδεικνύει και επιτείνει το άρωμα, τη φρεσκάδα και τη γεύση του κυρίως φρούτου της μαρμελάδας.
Αν και αργή και δαπανηρή, η μέθοδος μικρών παρτίδων παραγωγής που ακολουθούμε, έχει ως αποτέλεσμα τις πιο φυσικές, τις πιο αγνές, τις πιο φρουτένιες μαρμελάδες στον κόσμο! Ακριβώς όπως οι μαρμελάδες των παιδικών μας αναμνήσεων…
Ελάτε λοιπόν κι εσείς στον μοναδικό κόσμο της St. Dalfour!

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας…

Facebook
Email