
Νέα συνεργασία της St. Dalfour με τον κορυφαίο Γάλλο chef, Pierre Garnaire!
st-dalfour-pierre-garnaire
Είναι τιμή και χαρά για την St. Dalfour, να συνεργάζεται με τον chef 3 Αστέρων Michelin, Pierre Garnaire, για την εξερεύνηση νέων γευστικών οριζόντων!
Ο Pierre Garnaire είναι στην πρώτη γραμμή του κινήματος της fusion κουζίνας. Ξεκινώντας την καριέρα του στο St. Etienne, όπου κέρδισε τρία αστέρια Michelin, ο Pierre Gagnaire εισήγαγε πρωτοποριακές αντιπαραθέσεις γεύσεων, υφών και συστατικών. Στον ιστότοπό του, ο Pierre Gagnaire δηλώνει ως αποστολή του την επιθυμία να διευθύνει ένα εστιατόριο που «βλέπει το αύριο αλλά σέβεται το χθες» («tourné vers demain mais soucieux d’hier»). Επίσης, το 2015 βραβεύτηκε ως Best chef in the world.

st-dalfour-pierre-garnaire


Μαρμελάδες St. Dalfour: το τέλειο συνοδευτικό για ένα super καλοκαιρινό πλατό τυριών με στυλ! To καλοκαίρι είναι εδώ! Ό,τι πρέπει για ένα ελαφρύ δείπνο…

Απόλαυσε τις πεντανόστιμες μπάρες βρώμης με μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο – γλυκές, τραγανές και φρουτένιες, ιδανικές για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το κλασικό τιραμισού, όπως δεν το έχεις ξαναδοκιμάσει – με σαβαγιάρ, espresso και St. Dalfour Μαύρο Κεράσι!

Αυτό το καλοκαιρινό vegan cheesecake με μαρμελάδα St. Dalfour Φρούτα του Πάθους είναι κρεμώδες, δροσιστικό και γεμάτο φυσικά αρώματα. Ιδανικό για ελαφρύ επιδόρπιο, χωρίς ζάχαρη!